OKULUMUZDA

OKULUMUZDA "TAŞIMALI ÖĞRENCİLERİN ÇEKTİKLERİ ZORLUKLAR " İSİMLİ BİR E-TWINNING PROJESİ başlamıştır.

eTwinning projemizde,taşımalı eğitim yoluyla öğrenim gören ortaokul öğrencilerinin, günlük yaşam kesitlerinden çektikleri zorlukları resim, şiir ve kompozisyonlarla anlatmaları istenecektir. Gönderilen eserler arasından proje birincileri belirlenecek ve eserler

e-kitap haline getirilerek proje ortaklarına gönderilecektir. Ayrıca Okullar ve öğrenciler arası mektup arkadaşlığı başlatarak tanıtım ve yeni tanışmalara olanak sağlanacaktır. Taşımalı öğrencilerin, sadece kendileri olmadıklarını görmeleri ve fark etmeleri önemli olacaktır. Yürütücülüğünü kurumumuz ingilizce  öğretmeni Gamze BAŞAR'ın yaptığı projemizde öğretmenimize ve öğrencilerimize başarılar dileriz.

02.12.2021 651

02-12-2021