Okulumuzu Tercih Edecek Öğretmenlerimiz İçin Bilgiler

Okulumuz Kemalpaşa'ya bağlı Sütçüler Mahallesinde yer almaktadır.  Bornova 23 km, Kemalpaşa merkeze 7 km kadar mesfesi bulunmaktadır. İzmir - İstanbul otobanı mahallemizin yanından geçmektedir. Bornova'dan özel araçları ile gelen öğretmenlerimiz otobanı kullanmaktadır. Bornova metro istasyonundan mahallemize her 20 dakika aralıklarla dolmuş kalmaktadır. Dolmuşlarla yaklaşık 45 dakika yolculuk sürmektedir. Öğretmenlerimizin yarısı Bornova, yarısı Kemalpaşa'da ikamet etmektedir. Sütçüler mahallesinde kiralık yeni binalar bulunmaktadır. Doğalgazlı daireler bulunmaktadır.Mahallemize diğer yakın büyük yerleşim yeri Ulucak Mahallesidir. Ulucak Mahallesinde 2 öğretmenimiz bulunmaktadır. Ulucak ile Sütçüler mahallesi arası 9 km dir.

Okulumuz 2018 Kasım ayında açıldığı için ilk mezunlarımızı verdik. Sınıflarımızda ortalama 15 öğrencimiz bulunmaktadır. Sınıflarımızda akıllı tahtalarımız yoktur fakat projeksiyon ve interente bağlı bilgisayarlarımız mevcuttur. 80.Yıl Sütçüler Ortaokulu ile aynı binayı paylaşmaktayız. Müdürlümüz tekdir. Okulumuzda 2022 Hairan ayı itibarıyla kadrolu 1 müdür yardımcısı, 1  ingilizce öğretmeni ve 1 matematik öğretmeni 1 türkçe öğretmeni 1 din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmeni bulunmaktadır. Ortaokulun branş öğretmenleri okulumuzdaki derslere girmektedir.

Bilgi için arayabilirsiniz: 05065869305 (Müdür Yardımcısı Veli KUZU)

09.07.2021 1044

06-07-2021